خبری خوب برای افرادی که به ماده گلوتن در گندم حساسیت دارند

دانلود رمان های جدید | نایس بانو

دانلود رمان چشمات سگ داره از مسیحه زادخو PDF با لینک مستقیم
رمان چشمات سگ داره
دانلود PDF رمان مات از مرضیه یگانه – کامل
رمان مات - مرضیه یگانه
دانلود رمان دکتر و ارباب مسیحه زادخو – پی دی اف
رمان دکتر و ارباب
دانلود رمان این عشقه یا هوس مسیحه زادخو (پی دی اف کامل)
رمان این عشقه یا هوس
دانلود رمان رویای خام PDF از یگانه
رمان رویای خام - یگانه
دانلود رمان رحم اجاره ای PDF با لینک مستقیم
رمان رحم اجاره ای
دانلود رمان قصاص از سارگل PDF
PDF رمان قصاص از سارگل

خبری خوب برای افرادی که به ماده گلوتن در گندم حساسیت دارند

يك گروه از محققان هلندي با انجام آزمايشهايي نشان داده‌اند كه دو نوع از انواع گلوتن موجود در گندم داراي خاصيت سمي و حساسيت آور در مورد برخي از افراد است.

بررسي اخير كه به تكميل يك روش شناسايي منجر شده اين اميدواري را بوجود آورده كه بتوان با شيوه‌هاي ژنتيكي گندم‌هايي توليد كرد كه فاقد اين دو نوع گلوتن خطرآفرين باشند و به اين ترتيب همه افراد بتوانند از آنها استفاده كنند.

گلوتن پروتئيني چسبناك و كشايند در گندم و آرد گندم است كه در برخي از افراد كه به بيماري معده (كولياك ‪ (Coeliac‬مبتلا هستند ايجاد حالت التهاب شكم مي‌كند.

محققان هلندي مركز پزشكي دانشگاه ليدن به سرپرستي فريتس كونينگ دو نوع آزمايش غربالگري را براي شناسايي گندم هاي حاوي گلوتن هاي مختلف تكميل كرده اند.

اين پژوهشگران ‪ ۱۶‬نوع (واريته) مختلف گندم را كه غالب بذر هاي تجاري گندم از آنها توليد مي‌شود از حيث ميزان تاثيري كه بر روي سلولهاي سفيد خون بيماران مبتلا به ناراحتي معده بر جاي مي‌گذارد مورد آزمايش قرار دادند.

اين پژوهشگران همچنين از پاد تن‌ها براي شناسايي ‪ ۴‬نوع از سمي‌ترين نمونه هاي گلوتن استفاده كردند.

در اين تحقيقات مشاهده شد كه از ميان اين ‪ ۱۶‬نوع گندم، دو نوع داراي كمترين ميزان گلوتن سمي هستند. به اين ترتيب كساني كه داراي ناراحتي معده هستند و نمي‌توانند از گندم استفاده كنند در صورتي كه آرد مورد استفاده آنان از اين دو نوع گندم تهيه شده باشد، خواهند توانست در رژيم غذايي خود گندم را نيز بگنجانند بدون آنكه دچار عوارض ناراحت‌كننده حساسيت به گلوتن شوند.

در كشور هاي غربي از هر ‪ ۲۰۰‬نفر يك نفر به بيماري كولياك مبتلاست و به اين ترتيب اين نوع حساسيت در برابر مواد غذايي رايج‌ترين حساسيت در مغرب زمين به شمار مي‌آيد.

افراد مبتلا به اين بيماري در صورت مصرف مواد غذايي حاوي گلوتن از جمله گندم به اسهال، درد معده و كند شدن رشد مبتلا مي‌شوند. اين قبيل افراد بايد به جاي گندم از مواد غذايي حاوي جو استفاده كنند.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 223
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.